GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mπουνιές μεταξύ παικτών στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του 5ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και υπήρξαν ακόμη και γροθιέ...

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του 5ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και υπήρξαν ακόμη και γροθιές μεταξύ των δύο ομάδων, μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.
Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη στα τελευταία λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει προβάδισμα δύο και τριών τερμάτων και την Ένωση να προσπαθεί να ισοφαρίσει και να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών.
Ένα τέρμα του Λάμπη Βαμβακά στην κόντρα έφερε την ΑΕΚ σε απόσταση δύο τερμάτων (24-22), ωστόσο ο σκόρερ διαμαρτυρόταν στον διαιτητή για φάουλ του Δημήτρη Τζήρα.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν με πρωταγωνιστή τον Βαμβακά και τον Έλντιν Βραζάλιτσα από τη μία πλευρά και τον Πέτρο Κανδύλα από την άλλη, με τον Νίκο Κρητικό να συμμετέχει κι αυτός.
Παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλον και σημειώθηκε γενικευμένη σύρραξη.
Μετά από περίπου ένα λεπτό επικράτησε ψυχραιμία και το παιχνίδι άρχισε ξανά και τελείωσε κανονικά με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση