GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόκο της Original στα απορριμματοφόρα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, περίπου 50 μέλη της Original βρίσκονται...

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, περίπου 50 μέλη της Original βρίσκονται στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, έξω από το χώρο που βάσει δικαστικών αποφάσεων έχει μετατραπεί σε… πάρκινγκ απορριμματοφόρων.

Οι φίλοι της «Ένωσης» απαγορεύουν την είσοδο στα απορριμματοφόρα, έχοντας δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης και δηλώνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να κατεδαφιστούν τα παράνομα κτίσματα. Παράλληλα έχουν ενημερώσει τους υπαλλήλους πως μέχρι τις 5 Ιουνίου θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στο χώρο για να παίρνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς στη συνέχεια το κτίσμα θα κατεδαφιστεί.

Η πλευρά της ΑΕΚ με νέα αίτηση περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες να εκδοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η άδεια της άμεσης κατεδάφισης όλου του γκαράζ.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση