GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ απαντά στον Δ.Καμμένο: Συμφώνησε με την απόφαση της Κ.Ο. και 48 ώρες μετά ανακάλυψε τις ευαισθησίες του

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον πρώην βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καμμένο. Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος ...

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον πρώην βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καμμένο. Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα απάντησε στις δηλώσεις του κ. Καμμένου ο οποίος είπε ότι "οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι".
"Τα είπα όλα με τη γραπτή μου δήλωση. Μια φορά αποστάτης για πάντα αποστάτης. Τα υπόλοιπα ας τα λύσει με την ιστορία ο ίδιος ο κ. Καμμένος. Θα ήταν απολύτως κατανοητό να διατυπώσει ο κ. Καμμένος και επιφυλάξεις και να συζητήσει στο πλαίσιο της Κ.Ο. όπως και έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, πριν από την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή, μετά την πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλε η ΝΔ. Δεν έκανε όμως αυτό. Συμφώνησε και βγήκαμε με ομόφωνη απόφαση, για να ανακαλύψει τις ευαισθησίες του και την υποτίθεται διαφορετική του άποψη μόλις 36 ή 48 ώρες μετά όταν συντάχθηκε με την προσπάθεια αποσταθεροποίησης του κ. Μητσοτάκης. Δεν είναι γνήσιες ανησυχίες, είναι οι διαδρομές ενός αποστάτη και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει πλέον" είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.
Αναφορικά με τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ περί απειλών κατά στελεχών των ΑΝΕΛ και σχεδίου εξαγοράς βουλευτών, ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι όλα τα στοιχεία θα κατατεθούν στη Δικαιοσύνη που, όπως τόνισε, ελπίζει να κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις.
"Εξαπολύθηκε ένας οργανωμένος πόλεμος κατά βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ. Η επίθεση και η απειλή για άσκηση σωματικής βίας ακόμη και για απώλεια ζωής προς ένα μέλος του κοινοβουλίου νομίζω ότι αγγίζει πλέον και την έννοια της απειλής του πολιτεύματος" πρόσθεσε ο κ. Τοσουνίδης.
Σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν στον πρώην υποψήφιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στα Χανιά Παντελή Καπαρουδάκη, είπε:
"Θα έχει ακόμη μια περιπέτεια στα δικαστήρια αφού θέλει να ξαναγίνει όργανο στα χέρια κάποιων. Αυτό θα το δούμε στα δικαστήρια. Πιστεύουμε ότι είναι υποκινούμενος".
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση