GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντάς για αποτελέσματα Eurogroup: Είναι μια καλή βάση - Δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να μην σταθούμε στα πόδια μας

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Αυτό πο...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Αυτό που είναι σαφές είναι ότι με τη βούλα πια τελειώνει η περίοδος των δανειακών συμβάσεων για τη χώρα, τελειώνει όλο αυτό που ζήσαμε αυτά τα επώδυνα χρόνια και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, όπου έχουμε πάρα πολλές προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να μπούμε σε μια περίοδο βιώσιμης ανάπτυξης" ανέφερε.
"Εχουμε μπροστά μας όχι μια ανθόσπαρτη περίοδο, όπου όλα έχουν λυθεί, αλλά έχουμε όμως μια βάση, σημαντική για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Νομίζω ότι θα αποτυπωθεί αυτό και στον πρώτο προϋπολογισμό στη μετά τα μνημόνιων εποχή, ήδη το έχουμε αποτυπώσει στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, μιλάω για παράδειγμα για τα 700 εκατομμύρια που θα δοθούν για φοροελαφρύνσεις το 2019, μένουν όμως πολλά να γίνουν και στα άλλα επίπεδα και κυρίως στη βελτίωση του κρατικού μηχανισμού συνολικά" τόνισε.
"Έχουμε μια καλή βάση, έχουμε αυξήσει την αξιοπιστία της χώρας, αυτή η κυβέρνηση κλείνει αυτό το κεφάλαιο και μπαίνουμε σε μια περίοδο με προκλήσεις αλλά με τη βεβαιότητα ότι δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να μην σταθούμε στα πόδια μας" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση