GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας: Ζητάμε αποσυμφόρηση του hotspot

"Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η Δημοτική Κοινότητα Μόριας τραβά το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού. Οι πιο πολλοί πρόσφυγες έχουν ...

"Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η Δημοτική Κοινότητα Μόριας τραβά το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού. Οι πιο πολλοί πρόσφυγες έχουν περάσει από το hotspot της Μόριας" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης, που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από το απόγευμα της Κυριακής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Από το 2015 μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Καθημερινά γίνονται λεηλασίες στις περιουσίες του κόσμου... Ο πρώτος αποδέκτης είναι η τοπική κοινωνία" σημείωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας και πρόσθεσε:
"Εγώ θεώρησα σωστό να κρατήσω την ισορροπία και την αξιοπρέπεια του χωριού μου, που αγαπώ και υπηρετώ και τον εαυτό μου. Και να κάνω αυτή τη μία τελευταία διαμαρτυρία όσο χρειαστεί μήπως καλυτερεύσει η κατάσταση".
Στο ερώτημα εάν ζητά να φύγουν οι πρόσφυγες ή να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο hotspot ο κ. Τρακέλλης απάντησε: "Το κέντρο πρώτης υποδοχής χωράει 3.000 άτομα. Από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι συνέχεια 7.000 - 8.000 άτομα. Ζητάμε αποσυμφόρηση, να γίνει ο περίφημος βιολογικός σήμερα, να παίρνει ο κόσμος τις αποζημιώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και καθαριότητα".
"Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βίτσας και είπε ότι θα έρθει αύριο ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και την Τετάρτη το πρωί θα έρθει ο κ. Μπαλάφας" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μόριας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση