GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηταράκης: Ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον τετάρτου μνημονίου

"Σίγουρα οτιδήποτε γίνεται είναι καλό, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που πετύχαμε δεν είχε καμία σχέση με τους στόχους που η ίδια η κ...

"Σίγουρα οτιδήποτε γίνεται είναι καλό, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που πετύχαμε δεν είχε καμία σχέση με τους στόχους που η ίδια η κυβέρνηση είχε πει. Έρχεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς το ΔΝΤ πλέον, που επισήμως αποχωρεί, και ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον τετάρτου μνημονίου" δήλωσε ο βουλευτής Χίου της ΝΔΝότης Μηταράκης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Τι είναι ένα μνημόνιο για να καταλάβει ο κόσμος, είναι ένα νομικό σύστημα στο οποίο υπάρχουν στόχοι, μέτρα, επιτήρηση και χρηματοδότηση. Οι στόχοι παραμένουν, τα μέτρα παραμένουν, στην τσέπη είναι νέα μέτρα, ο κόσμος από 1-1-2019 θα δει τις συντάξεις να μειώνονται, θα δει το αφορολόγητο, η επιτήρηση παραμένει και ενισχύεται. Τι χάνεται; Η χρηματοδότηση. Γιατί αυτό δεν είναι ένα καθεστώς μνημονίου;" τόνισε.
"Θετικό ότι βγαίνει η Ελλάδα από το πρόγραμμα, ήταν κοινός στόχος, αλλά δεν βγαίνει πανηγυρικά, όπως νόμιζε η κυβέρνηση" συμπλήρωσε.
"Το ερώτημα για τις επόμενες εκλογές για το θέμα της οικονομίας, είναι ποια κυβέρνηση πιστεύει ο κόσμος ότι έχει τις πολιτικές και όχι τις ιδεοληψίες που χρειάζονται, για να πετύχουμε τον δυναμικό ρυθμό ανάπτυξης, ώστε να μη βρεθούμε σε αδιέξοδο ξανά. Δεν είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα σε οποιοδήποτε διεθνές περιβάλλον έχει βγει από τα δύσκολα, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση