GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Εγκληματικό αυτό που κάνει η ΝΔ - Όταν η χώρα πάει να αναπνεύσει πριονίζει την προσπάθεια

"Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε ανοίξει αυτή την πόλωση" δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης...

"Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε ανοίξει αυτή την πόλωση" δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Σε όλη τη διαδρομή υπήρξε από μεριάς της αξιωματική αντιπολίτευσης, όχι μια στάση εθνικής ευθύνης, αλλά μια στάση που προσπαθούσε να πριονίσει όλη αυτή την προσπάθεια, πήγαινε έξω και δεν φορούσε τη φανέλα αλλά προσπαθούσε να διαμορφώσει ένα τοπίο στους θεσμούς ότι μη στηρίζετε την προσπάθεια αυτή. Εγώ ξεκινάω από αυτά που έχει πει δημόσια ο κ. Μητσοτάκης, χρησιμοποιεί εδώ όλα τα μέσα για εκλογές, δεν του βγαίνει αυτό με τίποτα, έχει χρησιμοποιήσει και θεσμικούς παράγοντες όπως είναι ο κ. Στουρνάρας περί πιστοληπτικής γραμμής. Ανοίξαμε εμείς δεύτερο θέμα και σωστά το ανοίξαμε, να λύσουμε τα εθνικά θέματα, είτε το κυπριακό, είτε το Μακεδονικό είτε της Αλβανίας, γιατί θεωρούμε ότι είμαστε πυλώνας σταθερότητας" ανέφερε.
Ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποστασίας απάντησε ότι "Έχουμε τις τελευταίες ώρες να εξελίσσεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού, τραμπούκικες επιθέσεις. Στην Καβάλα όταν πήγαινε ο κ. Παπαφιλίππου με την κόρη και το εγγόνι του και 30 τραμπούκοι, ακροδεξιοί την πέσαν στο παιδί, αυτά πρέπει να είναι καταδικαστέα στον αιώνα που ζούμε. Οι αθλιότητες στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, η επίθεση στο ΑΤ, όλα αυτά δεν καταδικάστηκαν, υποδαυλίζονται, υποστηρίζονται από επιχειρηματικά συμφέροντα , από μερίδα του κίτρινου ακροδεξιού τύπου, ο κομιστής ο συγκεκριμένος μιλάει για κρεμάλες, θα απαντηθούν αυτά; Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να υποστηρίξουμε τη Δημοκρατία ή θα αφήσουμε να έχουμε μια χώρα μαφίας, Εσκομπάρ, και μια χώρα η οποία θα είναι με λογική ακροδεξίας και εγκληματικών ενεργειών; Δεν είμαστε εμείς αυτοί που δημιουργούν όρους αποστασίας".
"Αν δεν μπορεί και δεν αντέχει (σ.σ. Γ. Λαζαρίδης), θεωρώ ότι, υπήρχε βουλευτής μας που παραιτήθηκε και παρέδωσε τη θέση του, αυτή είναι η έντιμη στάση. Όταν μάλιστα είχε στηρίξει και η εικόνα προς τα έξω θα είναι να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία υπόνοια για τίποτα. Αλλά δεν βλέπετε τι γίνεται εδώ; Είναι εγκληματικό αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση όταν η χώρα πάει να αναπνεύσει, έρχεται μια ΝΔ, η οποία τι κάνει; Καθοδηγείται από συμφέροντα" τόνισε.
"Οι μέθοδοι που ακολουθεί (σ.σ. η ΝΔ) και να μην κάνει εγκληματικές ενέργειες απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Όταν πάμε σε εκλογές θα κριθούμε όλοι. Εγκληματικές ενέργειες είναι όταν γίνεται αυτή η προσπάθεια και τι κάνουν πριονίζουν την ιστορία αυτή, λέμε ότι δεν έχει πάει καλά; Γιατί; Αυτό γίνεται" είπε ο κ. Ρήγας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση