GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Κανονικές παλαβομάρες τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης – Κουτοπόνηρος ο Τσίπρας

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Ερωτηθείς γ...

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του Π. Ρήγα ότι είναι εγκληματικό αυτό που κάνει η ΝΔ, η οποίαόταν η χώρα πάει να αναπνεύσει πριονίζει την προσπάθεια, απάντησε ότι "Ομολογώ ότι νομίζω ότι βρίσκονται σε παράκρουση, πραγματικά ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Να θυμίσω ότι είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση; Χρειάζεται να θυμίσω ότι δεν είμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ; Και χρειάζεται επίσης να πω ότι έχουμε κάθετες διαφωνίες με την πολιτική που ακολουθείται; Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν;".
"Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στο παρελθόν ειδικά σε ζητήματα που αφορούν σε μεγάλα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αυτά που ονομάζουμε εθνικά θέματα, έχουν επιδιώξει τη συνεννόηση, είναι αλήθεια αυτό; Είναι αλήθεια. Ερώτηση, ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο να ζητήσει να συνεννοηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς και να επιδιώξει συμφωνία για το ζήτημα αυτό; Όχι. Γιατί δεν το έκανε ο κ. Τσίπρας; Γιατί είναι κουτοπόνηρος ο άνθρωπος, γιατί πίστεψε υποτιμώντας το θέμα του Σκοπιανού, τις πατριωτικές ευαισθησίες του λαού μας, πίστεψε ότι δεν αφορά κανέναν, ότι θα το κλείσει γρήγορα και εύκολα και θα κάνει τα χατίρια των ξένων και θα δημιουργήσει στη συνέχεια εσωτερική διαίρεση στη ΝΔ, σε αυτούς που θα δεχόντουσαν και σε αυτούς που δεν θα δέχονταν τη λύση. Πως λειτούργησε όλος αυτός ο εξυπνακισμός; Ο λαός ξεσηκώθηκε, βρέθηκε απέναντι στην πολιτική του Τσίπρα, μπετονάρισε τη ΝΔ σε μια συγκεκριμένη γραμμή και έμεινε μόνος του" ανέφερε.
"Και αφού έχει κάνει όλο αυτό και εισπράττει τώρα τα επιτίμια, αντί να είναι αυτοκριτικός, βγαίνει και καθυβρίζει τον λαό μας και όσους αντιδρούν σε αυτό ότι είναι νεοναζί και φασίστες και τη ΝΔ ότι έχει οργανωμένο σχέδιο δήθεν" συμπλήρωσε.
"Ο Τζανακόπουλος και ο Πρωθυπουργός ο ίδιος μιλάνε για ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης, το οποίο το εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα και κατονομάστηκαν, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης, που σε συνδυασμό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ προσπαθούν μετερχόμενοι κάποιων μεθόδων που δεν μας εξηγούν ποτέ ποιες είναι αυτές, να ρίξουν την κυβέρνηση. Εγώ σας το λέω ευθέως, θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι δικαίωμά μου; Αν ήθελα να στηρίξω την κυβέρνηση θα ψήφιζα υπέρ της. Αυτοί που μιλάνε για συμφέροντα μπορούν να μας πουν ποιο είναι το αθέμιτο μέσο, που έχει χρησιμοποιηθεί αντί να λένε ξανά ψέματα και λάσπες; Γιατί την τελευταία φορά που ακούσαμε για δωροδοκία, ήταν ο Χαϊκάλης και η Ξουλίδου οι δωροδοκούμενοι και απεδείχθη πόσο φαιδρότητες και γελοιότητες ήταν. Ερώτηση λοιπόν, σήμερα μπορούν να μας πουν συγκεκριμένα τι αθέμιτο έχει κάνει ο Μητσοτάκης; Όπου ξαφνικά όχι απλώς είναι με τον Μαρινάκη, που ο Μαρινάκης είναι ξεκάθαρα στοχοποιημένος από την κυβέρνηση ως εχθρικός της επιχειρηματίας, αλλά ξαφνικά είναι και ο Σαββίδης στο κόλπο, ο οποίος έχει εκδώσει ανακοίνωση ειδικώς εναντίον του Μητσοτάκη. Ξαφνικά σε αυτό το συνολικό σχέδιο αποσταθεροποίησης, το οποίο κυρίως εξυφαίνεται μέσω των ομάδων της άκρας δεξιάς, μετέχει και ο Ρουβίκωνας, που επιτέθηκε στον Κατσίκη. Άκουγα χθες τον Πρόεδρο της Βουλής να μιλάει ότι είναι ακροδεξιά τα στοιχεία που επιτέθηκαν στον Κατσίκη και τον πιέζουν για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση και αποδεικνύεται ότι είναι ο Ρουβίκωνας. Είναι και ο Ρουβίκωνας στο σχέδιο αποσταθεροποίησης μαζί με τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Μητσοτάκη και τους ακροδεξιούς. Μιλάμε για κανονικές παλαβομάρες, για τρέλες για το ψυχιατρείο. Έχουν βάλει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα απέναντί τους, επειδή λοιπόν αποδομούνται πλήρως, τώρα πρέπει να κατασκευασθεί ένας εχθρός και επειδή δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, τώρα εξαναγκάζονται και λένε τέτοιες αστειότητες" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση