GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για κυκλώματα που χορηγούν πλαστά διπλώματα οδήγησης

Στα κυκλώματα που χορηγούν "πλαστά" διπλώματα οδήγησης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ειδικός γραμματέας του (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) Δημοσθένης...

Στα κυκλώματα που χορηγούν "πλαστά" διπλώματα οδήγησης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ειδικός γραμματέας του (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) Δημοσθένης Κασσαβέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Πρόκειται για μία μεγάλη ξαφνική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Σώμα το δικό μας. Επικεφαλής της έρευνας είναι ΕΛ.ΑΣ... Το θέμα που ελέγχουμε εδώ είναι τα διπλώματα οδήγησης. Πρόκειται για 'μαϊμού' διπλώματα κυρίως σε αλλοδαπούς. Πρόκειται περί ενός δικτύου στα τόσα που υπάρχουν εντός του κράτους που με το αζημίωτο διευκόλυναν την έκδοση διπλωμάτων" είπε ο κ. Κασσαβέτης και αποκάλυψε:
"Λαμβάνει χώρα ο έλεγχος σε πολλές πόλεις της χώρας. Δεν μπορώ να απαντήσω εάν το δίκτυο έχει πανελλαδικό συντονισμό ή εάν είναι επιμέρους δίκτυα... Ψηφίζουμε μία νομοθεσία πώς θα βγαίνουν τα διπλώματα, αυτή τη νομοθεσία την εφαρμόζει η Δημόσια Διοίκηση και εκεί εάν δεν έχεις ελεγκτικό σύστημα, αφήνεις το περιθώριο να αναπτύσσονται τέτοια φαινόμενα. Έχουμε αυτά τα φαινόμενα και άπειρα άλλα, παθογένειες τρομερές, γιατί είχαμε πάρει ως κράτος διαζύγιο με τον έλεγχο των εφαρμοστών των δημοσίων πολιτικών".
Αναφερόμενος στον πρώην Πρόεδρο και σημερινό γραμματέα των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που φέρεται να διόρισε τη σύζυγο και την κόρη του και διώκεται για κακούργημα, είπε μεταξύ άλλων: "Το θέμα είναι σε εξέλιξη και έχει πάρει τον δρόμο του. Είναι μία ακραία συμπεριφορά και είναι κρίμα, εφόσον αποδειχτούν αυτά που φέρονται ότι συνέβησαν ως πράξεις, διότι λαμβάνουν χώρα σε ένα ανώτατο ίδρυμα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Εμείς κάναμε την προκαταρκτική εξέταση, παραδώσαμε το υλικό... Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται και αλλού".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση