GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Πέρα από την ανεξαρτητοποίηση, υπάρχει και η τίμια πολιτικά οδός, να παραδώσεις την έδρα

"Η κυβέρνηση έχει περάσει αυτά τα τρία χρόνια δυσκολίες και έχει αντέξει. Δεν είναι θέμα αριθμητικό, αν είμαστε 151 ή 160, είναι θέμ...

"Η κυβέρνηση έχει περάσει αυτά τα τρία χρόνια δυσκολίες και έχει αντέξει. Δεν είναι θέμα αριθμητικό, αν είμαστε 151 ή 160, είναι θέμα πολιτικής αποφασιστικότητας και πολιτικής συνοχής" δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η πολιτική σταθερότητα είναι κάτι αναγκαίο για να κάνουμε τα λίγα τελευταία ελάχιστα μέτρα σε έναν μαραθώνιο οκταετίας για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την ιστορική δυσκολία" τόνισε.
"Ανεξάρτητα της πολιτικής τοποθέτησης του καθενός και οι 300 βουλευτές πρέπει να μπορούν να περπατάνε σε όλους τους δρόμους της χώρας χωρίς να δέχονται bullying" ανέφερε.
"Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν έχουμε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια που κάνει να ανασυγκροτήσει τη χώρα, ή αν αυτό που λέμε εμείς είναι ένα δικό μας κατασκεύασμα. Νομίζω τα δείγματα γραφής που έχουμε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα δικαιολογούν ένα τμήμα αυτής της υπόνοιας και της υποψίας. Χωρίς να κάνω παραίνεση σε κανέναν βουλευτή, σεβόμενος και το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής, αν κάποιος έχει τόσο σοβαρό ηθικό και πολιτικό ζήτημα με σημερινές πολιτικές και δεν μπορεί και δεν το αντέχει, πέρα από την οδό της ανεξαρτητοποίησης, υπάρχει και η άλλη οδός, τίμια πολιτικά και κοινοβουλευτικά, παραδίδεις την έδρα στον πολιτικό φορέα που σε όρισε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση