GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Τη ΝΔ την καθοδηγεί ο Σαμαράς

Στη συμφωνία για το Σκοπιανό αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και ...

Στη συμφωνία για το Σκοπιανό αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Όσο θα περνάνε οι μέρες και θα καταλαγιάζει κυρίως η ακραία αντίληψη, η οποία έχει μπει μέσα στη σκέψη της ΝΔ. Έχουν ενσωματώσει όλη την τακτική τους στο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε:
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η πυροδότηση της έντασης. Δεν μπορεί να υπάρχει μία ακραία ένταση. Ήρθε μία πρόταση μομφής από τη ΝΔ, καταλαβαίνετε ότι αυτή η πρόταση μομφής προφανώς και δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να πέσει η κυβέρνηση. Η συμφωνία αυτή θα έρθει στην ώρα της, όταν θα τελειώσουν και όλες οι διαδικασίες".
"Όταν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, εκεί θα κριθούν όλοι, θα κριθούν ως άτομα, ως άποψη πολιτική που θα έχει το κάθε κόμμα. Έγινε μία συμφωνία με τον κ. Καμμένο και συνυπάρχουμε στην κυβέρνηση. Έχουμε μεγάλες διαφορές ιδεολογικές και αφετηρίες πολιτικές από άλλη κατεύθυνση. Νομίζω ότι είναι και ένα πείραμα μίας κυβέρνησης, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες των κομμάτων που συνυπάρχουν που δίνουν μία μάχη συγκεκριμένη" σημείωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Ο κ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Ποιος καθοδηγεί αυτή τη στιγμή τη ΝΔ; Την καθοδηγεί ο κ. Σαμαράς, αυτός είναι ο αρχηγός. Δεν θα παίξουμε εμείς με τους παραγοντισμούς και τις προσωπικές στρατηγικές του κ. Σαμαρά" ανέφερε ο κ. Ρήγας και τόνισε:
"Εμείς έχουμε πει ότι σεβόμαστε την άποψη του κ. Καμμένου απολύτως, δεν συμφωνούμε με τίποτα. Αλλά έχουμε συμφωνήσει ένα πράγμα, να τελειώσει η κυβέρνηση αυτή βγάζοντας τη χώρα από το μνημόνιο".
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Καμμένο ο κ. Ρήγας είπε μεταξύ άλλων ότι "έκανε μία επιλογή και αρχίζει να λέει ορισμένα πράγματα, δεν υπάρχει τίποτα από αυτά".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση