GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλεντερίδης: Ο Ζάεφ προσπαθεί να βρει στηρίγματα για να γίνει το τηλεφώνημα που περιμένουν όλοι

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου....

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο Ντιμιτρόφ ήταν παλιά στην ομάδα των διαπραγματευτών των Σκοπίων, πριν γίνει υπουργός και οι Έλληνες διπλωμάτες και το ΥΠΕΞ γνώριζαν ότι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής και οι θέσεις του ήταν γνωστές. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο εσωτερικό των Σκοπίων, γιατί θεωρώ αδύνατο μόνος του ο Ντιμιτρόφ να σηκώσει στην πλάτη του ένα τέτοιο βάρος. Πιθανόν, να υπάρχουν και άλλα ζητήματα. Ο Ζάεφ προσπαθεί να βρει στηρίγματα για να γίνει το τηλεφώνημα που περιμένει όλος ο κόσμος" ανέφερε.
"Όλα έχουν καλοκουρδιστεί εδώ και καιρό, δηλαδή, τα δυτικά Βαλκάνια να ενσωματωθούν και στην Ευρωατλαντική Συμμαχία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό είναι απόφαση που λειτουργεί ως χρονοδιάγραμμα, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και όσοι τολμήσουν να αντισταθούν νομίζω θα συνθλιβούν υπό το βάρος των πιέσεων" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση