GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί και είναι δύσκολο να σταματήσει

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Θα μπορούσε κ...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Θα μπορούσε κάλλιστα να πει (σ.σ. το Μαξίμου) ότι υπάρχει η μάγισσα Φούρκα, η κακιά βασίλισσα και διάφοροι άλλοι ήρωες παραμυθιών, οι οποίοι απεργάζονται την πτώση της κυβέρνησης. Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί. Ποιος φυλλορροεί εδώ; Ο κυβερνητικός εταίρος τήρησε μια στάση τελείως αντίθετη με τις προγραμματικές του αρχές. Τη στιγμή που κάνει μια στροφή 180 μοιρών είναι φυσιολογικό στην ούτως ή άλλως ιδιόρρυθμη, ας το πω επιεικώς, κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Καμμένου, δεν μπορεί και γι'αυτό να κατηγορείται η ΝΔ. Τι θέλουν να κάνουμε; Να πιέζουμε τους βουλευτές του κ. Καμμένου εμείς να μην πάψουν να στηρίζουν την κυβέρνηση που κάνει τα αντίθετα από αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε το κόμμα τους;" ανέφερε.
"Αυτό που φαίνεται να μην έχει όριο είναι φαιδρότητα. Εγώ δεν συμφωνώ με κανένα bullying και καμία πράξη βίας, άλλωστε εμείς στη ΝΔ την έχουμε υποστεί κατά τον χειρότερο τρόπο και με χειροδικία και με λεκτική βία και με ύβρεις, οι οποίες να μην πω οργανώνονταν, πάντως υπήρχε σαφής ενθάρρυνση από το ΣΥΡΙΖΑ και τον τωρινό πρωθυπουργό, τον κ. Τσίπρα" τόνισε.
Ερωτηθείς αν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πηδούν από την βάρκα απάντησε "νομίζω ναι. Φαντάζομαι θα πηδήξουν κι άλλοι. Όταν κάτι φυλλορροεί είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει. Και είναι απόλυτα λογικό οι άνθρωποι που εξελέγησαν με μία ατζέντα να μην μπορούν να παλέψουν κόντρα στην ατζέντα αυτή.
"Με μία πλειοψηφία δύο εδρών, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι άλλοι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάψουν να στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση. Νομίζω υπάρχει και η σκέψη της δικής τους πολιτικής επιβίωσης" συμπλήρωσε.
"Αυτό που συμφέρει τη χώρα είναι οι άμεσες εκλογές, σε αυτή τη θέση παραμένει πιστή η ΝΔ" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση