GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πάει ο Βασιλειάδης στο Δ.Σ. της Superleague τη Δευτέρα

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Realfm 97,8 και του Παύλου Παπαδημητρίου για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώ...

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Realfm 97,8 και του Παύλου Παπαδημητρίου για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη να μην παραστεί την προσεχή Δευτέρα στο Δ.Σ. της Superleague.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, καθώς και για την εκλογή του νέου προέδρου του Συνεταιρισμού.
Όπως μετέδωσε ο Παύλος Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8, οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρξει στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων δεν θα υπάρχουν play offs την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης αποκάλυψε ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. ,παρά την πρόσκληση που δέχθηκε, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πράγμα που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα με επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο.
Δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου:

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ του Παύλου Παπαδημητρίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση