GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού. Ο...

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι είχε συνδέσει το νησί με κάτι που προκαλεί πόνο και τόνισε ότι ένα σημείο στην παραλία του θύμιζε πολύ την Ελλάδα και εκεί έκανε όνειρα για το μέλλον του μετά το Survivor.

«Το νησί το είχα συνδέσει με κάτι που προκαλεί πόνο! Γιατί η διαβίωση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Όλοι οι άνδρες που έκανα παρέα αξίζουν να κερδίσουν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον.. Αναθεώρησα πολλά εδώ και θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Το παιχνίδι μου δίδαξε πάρα πολλά. Αυτό που θα έλεγα στους παίκτες και των δύο ομάδων, είναι να κρατάνε πάντα τις αξίες και την ηθική τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση