GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραβίδα προτιμά να... αυτοακρωτηριαστεί παρά να γίνει σούπα - Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία καραβίδα, η οποία για να μη μαγειρευτεί, επέλεξε να αυτοακρωτηριαστεί. Η ...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία καραβίδα, η οποία για να μη μαγειρευτεί, επέλεξε να αυτοακρωτηριαστεί.

Η καραβίδα φαίνεται να βρίσκεται στο χείλος ενός μεταλλικού σκεύους, γεμάτου με άλλα θαλασσινά, παλεύοντας να ξεφύγει και να μην πέσει στη σούπα που έβραζε.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κόψει τη μια από τις δαγκάνες της, που ακουμπούσε ήδη το βραστό νερό και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σκεύος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του πρωτοφανούς περιστατικού, ο οποίος ανήρτησε και το σχετικό βίντεο ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε ως κατοικίδιο την καραβίδα.

«Την άφησα να ζήσει. Την πήρα ήδη σπίτι και τη μεγαλώνω σε ένα ενυδρείο» ανακοίνωσε στην κινεζική πλατφόρμα Weibo μετά την έκκληση αρκετών άλλων χρηστών να μην τη μαγειρέψει.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση