GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεικτές τάσεις στην Wall Street

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street σήμερα, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής εν όψει της απόφα...

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street σήμερα, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής εν όψει της απόφασης που θα λάβει αύριο η Fed για τα επιτόκια, ενώ η ιστορική σύνοδος κορυφής ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας δεν τους εντυπωσίασε. Ο Dow Jones υποχώρησε οριακά, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,2% και 0,6%, αντίστοιχα.

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ αναμένεται ευρύτατα να αυξήσει τα επιτόκια για δεύτερη φορά φέτος. Με το κόστος δανεισμού να επανέρχεται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα, οι επενδυτές έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο πώς η Fed θα χαρακτηρίσει τη νομισματική πολιτική της, ενώ θα προσέξουν για ενδείξεις αν η κεντρική τράπεζα θα προχωρήσει σε τρεις ή τέσσερις αυξήσεις επιτοκίων συνολικά φέτος.

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν ότι οι τιμές καταναλωτή στις ΗΠΑ αυξήθηκαν οριακά τον Μάιο, καθώς επιβραδύνθηκαν οι αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης και η υποβόσκουσα τάση συνέχισε να υποδηλώνει ότι ο πληθωρισμός είναι συγκρατημένος.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δεσμεύθηκαν να εργασθούν για να ολοκληρωθεί η αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, αλλά το κοινό ανακοινωθέν τους περιείχε λίγες λεπτομέρειες για τον τρόπο επίτευξης του στόχου αυτού.

Η μετοχή του Twitter αυξήθηκε 4,6% μετά την αύξηση από την JP Morgan του στόχου για την τιμή της μετοχής του κατά 11 δολάρια στα 50 δολάρια, δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην αύξηση των διαφημιστικών εσόδων της εταιρείας.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση