GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ! «Ο Πολάκης γνώριζε για νεκρούς πριν τις 11μμ της Δευτέρας...»

"Ο πρώτος νεκρός στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έφθασε μεταξύ 10:30 – 11:00 το βράδυ Μεταξύ 10:30 - 11:00 το βράδυ ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο για δ...


"Ο πρώτος νεκρός στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έφθασε μεταξύ 10:30 – 11:00 το βράδυ
Μεταξύ 10:30 - 11:00 το βράδυ ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο για διακομιδή πολλών νεκρών από τις φωτιές. Ο κος Πολάκης που συμμετείχε στο συντονιστικό τα μεσάνυκτα γνώριζε..."

Την αποκάλυψη αυτή κάνει σε σημερινή της ανακοίνωση-καταπέλτη η ΠΟΕΔΗΝ για την πυρκαγιά στο Μάτι. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει, το νοσοκομείο ειδοποιήθηκε για διακομιδή πολλών νεκρών από τις φωτιές. "Ήμασταν εκεί" τονίζει μάλιστα η διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ.

Η πλήρης ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:
Ο πρώτος νεκρός στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έφθασε μεταξύ 10:30 – 11:00 το βράδυ
Μεταξύ 10:30 - 11:00 το βράδυ ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο για διακομιδή πολλών νεκρών από τις φωτιές.

Ο κος Πολάκης που συμμετείχε στο συντονιστικό τα μεσάνυκτα γνώριζε.
Ο κος Καμμένος πριν μας διαψεύσει για το κομφούζιο που επικράτησε εκείνο το μοιραίο βράδυ καλό ήταν να επισκεφτεί τα Νοσοκομεία και να συνομιλήσει με τους νοσηλευόμενους εγκαυματίες
Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Νοσοκομείο το βράδυ της τραγικής Δευτέρας 23/7/2018 ο πρώτος νεκρός απανθρακωμένος αγνώστων στοιχείων διεκομίσθει πριν τις 11 το βράδυ. Τοποθετήθηκε σε μία μικρή αίθουσα των ΤΕΠ του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ. Ήμασταν εκεί.
Ταυτόχρονα την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο και ετοίμασε έναν ειδικό χώρο που έχει (κοντέινερ με ψύξη) προκειμένου να υποδεχθεί πολλούς νεκρούς (πάνω από 10) από τις φωτιές στο ΜΑΤΙ. Πράγματι το Νοσοκομείο ετοίμασε τον ειδικό χώρο (νεκροθάλαμο). Ως εκ τούτω ο Αν. Υπουργός Υγείας που συμμετείχε στο συντονιστικό τα μεσάνυκτα της Δευτέρας γνώριζε την ύπαρξη νεκρών, καθ’ ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ βρισκόταν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου όπως και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συνεχώς ενημέρωνε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Την άλλη ημέρα επισκεφτήκαμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο Υποδιοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας που ήταν εκεί παραδέχθηκε ότι είχαν ειδοποιηθεί για την μεταφορά πολλών νεκρών και ετοίμασαν ειδικό χώρο.
Εκτίμησε μάλιστα ότι τελικά δεν προσήλθαν για αποφευχθεί ο πανικός.
Πριν το ΥΠΕΘΑ διαψεύσει την ΠΟΕΔΗΝ θα έπρεπε ο κος Καμμένος να κάνει μία επίσκεψη στα Νοσοκομεία, να συνομιλήσει με τους εγκαυματίες για το κομφούζιο που επικράτησε εκείνο το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.
Να ενημερωθεί για το πόσες ώρες έμειναν στη θάλασσα οι πυρόπληκτοι, οι εγκαυματίες, πως και εάν τηρήθηκε η σειρά περισυλλογής, να ενημερωθεί για την απουσία στρατιωτικών γιατρών στα σκάφη για να συντονίσουν την επιβίβαση και να προηγηθούν οι βαριά εγκαυματίες και τι ώρα έφθασε η φρεγάτα;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση