GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Τα 12 παιδιά θρηνούν τον χαμό του δύτη - Θυσιάστηκε για να τα σώσει

Μόλις το Σάββατο πληροφορήθηκαν οι 12 μικροί Ταϊλανδοί που παρέμειναν επί 18 ημέρες εγκλωβισμένοι στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, τον θάν...

Μόλις το Σάββατο πληροφορήθηκαν οι 12 μικροί Ταϊλανδοί που παρέμειναν επί 18 ημέρες εγκλωβισμένοι στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, τον θάνατο ενός δύτη, ο οποίος μετείχε στην επιχείρηση διάσωσής τους.

Ο Σαμάν Κουνάν μετείχε στην ομάδα που προσπαθούσε να εφοδιάσει με οξυγόνο το σπήλαιο, ενώ την Παρασκευή 6 Ιουλίου, κατά την επιστροφή του στην έξοδο, έχασε τις αισθήσεις του και ξεψύχησε.

Τα αγόρια, ηλικίας από 11 έως 16 ετών, ενημερώθηκαν για το θλιβερό γεγονός το Σάββατο 14 Ιουλίου και τέσσερις ημέρες μετά τον απεγκλωβισμό τους, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι έχουν πλέον αναρρώσει αρκετά από την περιπέτειά τους και μπορούν να διαχειριστούν αυτήν την πληροφορία.

"Όλα τους έκλαψαν και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. Έγραψαν μηνύματα σε μια ζωγραφιά του Σαμάν και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Τον ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν ότι θα είναι καλά παιδιά" είπε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Ο Σαμάν Κουνάν ολοκλήρωσε τη θητεία του στον στρατό το 2006. Εργαζόταν στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Μπανγκόκ όταν έμαθε για την εξαφάνιση των παιδιών και δήλωσε εθελοντής στην ομάδα διάσωσής τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση