GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό των πληγέντων και η Θύρα 13

Το απόγευμα στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πληγέντες ...

Το απόγευμα στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βιος σε λίγες ώρες.

Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τροπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διαρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση