GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ο πρόεδρος των Λιμενικών έπεσε στα νερά και έσωσε 13χρονο - ΦΩΤΟ

Αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, μόλις άκουσε στον ασύρματο το σήμα για άνθρωπο στη θάλασσα έπεσε στα νερά και έσωσε τον 13χρονο που δ...

Αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, μόλις άκουσε στον ασύρματο το σήμα για άνθρωπο στη θάλασσα έπεσε στα νερά και έσωσε τον 13χρονο που δεν γνώριζε κολύμπι. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης Γιώργο Σφακιανάκη, ο οποίος σύμφωνα με το ekriti.gr, τη στιγμή που ο 13χρονος βρέθηκε στο νερό, εκείνος ήταν στα γραφεία της Ένωσης, για τη συλλογή ειδών που θα σταλούν στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Δίχως να το σκεφτεί, έπεσε στα νερά και διέσωσε το αγόρι που βρισκόταν σε κίνδυνο δίνοντάς του σωσίβιο και βγάζοντάς το από τη θάλασσα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο. Όπως ο ίδιος είπε στο ekriti.gr, "βούτηξα πρώτα απ' όλα ως άνθρωπος για να σώσω το παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση