GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "βρήκε" ο Ρονάλντο με την ισπανική εφορία - "Πικρός" συμβιβασμός με δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 18,8 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέληξε σε συμβιβασμό με την ισπανική εφορία, πληρώνοντας ήδη 13,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δέχτηκε και μια ποι...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέληξε σε συμβιβασμό με την ισπανική εφορία, πληρώνοντας ήδη 13,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δέχτηκε και μια ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Η συμφωνία με την εφορία είναι ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής θα πληρώσει συνολικά 18,8 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope, ο 33χρονος δεν χάνει καθόλου χρόνο για να εκκαθαρίσει τα χρέη και να κόψει όλους τους δεσμούς με τη Μαδρίτη και την Ισπανία.

Ο Ρονάλντο αυτή την εβδομάδα κατέθεσε τα 12,1 εκατομμύρια και θα καταβάλει επιπλέον 5,3 εκατομμύρια σε πρόστιμα και έξοδα. Έχει επίσης δεχθεί μια ποινή φυλάκισης δύο ετών, την οποία δεν θα χρειαστεί ποτέ να υπηρετήσει, διότι τα πρώτα αδικήματα για διοικητικά εγκλήματα με όρους δύο ετών ή λιγότερο δεν είναι στερητικά της ελευθερίας στην Ισπανία.

Τον Μάρτιο του 2018, ο Ρονάλντο πρόσφερε την άμεση καταβολή 3,8 εκατ. ευρώ, μια προσφορά που απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα από τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας. Το ποσό χαρακτηρίστηκε «ασήμαντο σε σύγκριση με τη φερόμενη φοροδιαφυγή».

Συνολικά, το ποσό που απαιτούσαν τότε οι ισπανικές φορολογικές αρχές από τον Ρονάλντο ανέρχεται σε 25.693.315,39 ευρώ, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο της φερόμενης φοροδιαφυγής, που ήταν 14,7 εκατομμύρια. Ένας από τους βασικούς λόγους για την αποχώρησή του από την Ισπανία ήταν πάντα η οργή του προς τις φορολογικές αρχές, οι οποίες τον στοχοποίησαν για φορολογική απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση