GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον άτυχο 18χρονο κολυμβητή που πέθανε χθες στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την τραγική απώλεια του 18χρονου κολυμβητή Δημήτρη Παυλογιάννη στη Θεσσαλ...

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την τραγική απώλεια του 18χρονου κολυμβητή Δημήτρη Παυλογιάννη στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η ΚΟΕ.

Ο 18χρονος κολυμβητής βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για αγώνες όταν και κατέρρευσε μετά από αδιαθεσία. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει:

"Θρήνος και σοκ επικρατεί στον χώρο του υγρού στίβου, καθώς ο 18χρονος κολυμβητής του Ν.Ο Αμφιθέας Δημήτρης Παυλογιάννης, απεβίωσε αιφνίδια νωρίτερα μέσα στη μέρα, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Γύρω στις 12:30 ο νεαρός κολυμβητής, ο οποίος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε καταλύσει. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά του εκείνη την ώρα του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο κατέφτασε 20 λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια ο άτυχος αθλητής διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Δημήτρης Παυλογιάννης αποτελούσε έναν από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης και χθες, μάλιστα, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 07:20.69. Κατά τη σημερινή τέταρτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η ΚΟΕ, το τεχνικό προσωπικό και οι άνθρωποι του αθλήματος στην Ομοσπονδία συλλυπούνται βαθύτατα την οικογένεια του άτυχου νεαρού αθλητή και το σύλλογό του".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση