GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ αλά ΣΥΡΙΖΑ! "Συγκρίνουν" τους νεκρούς της τραγωδίας με του 2007...

Βασιλης Πολυχρονης    Ε σωστά,δεν είναι πρωτοφανής η τραγωδία.Τώρα έχουμε 10 λιγότερους νεκρούς από ότι το 2007.Το λες και...επιτυχία αυ...

Βασιλης Πολυχρονης  
Ε σωστά,δεν είναι πρωτοφανής η τραγωδία.Τώρα έχουμε 10 λιγότερους νεκρούς από ότι το 2007.Το λες και...επιτυχία αυτό.Όπως με το μνημόνιο που οι "άλλοι" έκοψαν 12 φορές τις συντάξεις και οι "δικοί μας" μόνο μια (και...καλή),άρα το "δικό μας" μνημόνιο είναι πιο καλό!
Δεν μπορείτε τουλάχιστον για μια φορά ρε ξεφτιλισμένα πληρωμένα οικόσιτα ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ!



Σπύρος Σούρλας 
Μόνο τελειωμένοι, χωρις την παραμικρή ανθρώπινη ενσυναίσθηση μπορούν να γράφουν 63-50 (2007-2018)
Δεν είναι αποτέλεσμα αγώνα μπάσκετ οι νεκροί Μαντάμ..

Οσοι εχετε το θρασος να μιλάτε για 'σιωπή' να δείτε τα πληρωμένα σιχάματα, υπαλληλάκια της Κυβέρνησης και των φασιστικων σταθμών της, που βγήκαν στις ρούγες να συγκρίνουν την χτεσινή και συνεχιζόμενη τραγωδία,με εκείνη του 2007 και σχεδον να θριαμβολογούν επειδή τωρα υπάρχουν λιγότεροι νεκροί από τους 63 του τότε..
Πρεπει κάποιοι να ειναι εντελως τελειωμένοι υπάνθρωποι, για να κάνουν τέτοιες ανίερες συγκρίσεις λες και οι νεκροί συμπολίτες μας είναι στατιστικό εύρημα..
Ντροπή ξεφτιλισμενα σαπάκια..
Stefanos Kavallierakis
«Δημοσιογράφος» της εποχής ΣΥΡΙΖΑ , που νομίζει ότι οι νεκροί είναι αγώνας μπασκετ. Οι τερατογενέσεις της εποχής είναι απίστευτες.

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς καμιά ευαισθησία, κανείς θρήνος, κανείς πόνος για την απώλεια έστω και ενός ανθρώπου.
    Όλα, για τη δημόσια εικόνα (;) του…κόμματος, «συγκρίνονται»!
    Τόσοι εσείς, τόσοι εμείς! Χωρίς ντροπή.
    Σκληρότητα, απανθρωπιά!…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση