GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές 2018: Αυτός είναι ο μαθητής που "σάρωσε" και πέρασε πρώτος στην Ιατρική με 19.376 μόρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κεφαλονίτης Ευαγγελινός Μιχελής, που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.376 μόρια, μίλησε στην εκπομπή του...

Ο Κεφαλονίτης Ευαγγελινός Μιχελής, που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.376 μόρια, μίλησε στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon.

"Είμαι χαρούμενος, δεν το περίμενα σε τέτοια έκταση, περίμενα έναν ικανοποιητικό βαθμό για να εισαχθώ στην Ιατρική, αλλά με εξέπληξαν και εμένα τα αποτελέσματα" δήλωσε.

"Είμαστε οκτώ παιδιά και οι γονείς μου. Είμαστε έξι αγόρια και δύο κορίτσια. Σίγουρα σε μιά οικογένεια με πολλά άτομα το πρώτιστο είναι η συμβίωση και να μαθαίνεις να μοιράζεσαι τα πράγματά σου και να είσαι συγκαταβατικός και σε βοηθάει αυτό και στα υπόλοιπα. Είναι και μια ψυχολογική υποστήριξη όταν τελειώνεις το διάβασμα το βράδυ και έχεις τα αδέλφια σου, ξεχνάς το διάβασμα. Η οικογένεια μου με βοήθησε να ξενοιάζω σίγουρα. " τόνισε.

"Ήθελα να περάσω Ιατρική και εφόσον μπορώ θα επιλέξω την Αθήνα" συμπλήρωσε.

"Ένα μήνυμα θέλω να δώσω για όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν και αυτή η προσπάθεια είναι ψυχοφθόρα. Τρώει χρόνο, ενέργεια, και να δώσω συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και ξεκινούν το ταξίδι τους, γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα, και σε όσους δεν τα πήγαν τόσο καλά, από την καρδιά μου να ευχηθώ να μην απογοητεύονται. Αυτή η προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση