GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων Α21 για την τρίτη δόση του επιδόματος παιδιού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη συμπλήρωση και υποβολή αίτησης Α21 ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της τρίτης δόσης του επιδό...

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη συμπλήρωση και υποβολή αίτησης Α21 ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Ιουλίου για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Στην τρίτη δόση θα συμπεριληφθούν όσοι έχουν υποβάλει την αίτηση Α21 και φορολογική δήλωση έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι δυνητικοί δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιουλίου, στις 23:59, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της Γ' δόσης του επιδόματος παιδιού.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) (www.opeka.gr) και από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ)(www.idika.gr), με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Μετά τις 23:59 της ερχόμενης Παρασκευής, η πλατφόρμα θα κλείσει προσωρινά, ενόψει της πληρωμής και θα είναι ξανά διαθέσιμη για αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της Γ' δόσης και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση