GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο - βόμβα στο Χόλιγουντ: Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός χωρίζει έπειτα από 25 χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Η Νία Βαρντάλος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Ίαν Γκόμεζ. Η 55χρονη ηθοποιός υπέβαλε τα χαρτιά στο Λος Άντζελες και...

Η Νία Βαρντάλος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Ίαν Γκόμεζ. Η 55χρονη ηθοποιός υπέβαλε τα χαρτιά στο Λος Άντζελες και επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές.

Η πρωταγωνίστρια του My Big Fat Greek Wedding, ήταν σε διάσταση με τον Ίαν Γκόμεζ από τις 29 Ιουνίου του 2017, ενώ το ζευγάρι ήταν μαζί για 25 χρόνια.

Σε κοινή τους ανακοίνωση που δημοσίευσε το PEOPLE, το ζευγάρι αναφέρει: “Αποφασίσαμε να χωρίσουμε μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο. Η σχέση μας μετατράπηκε σε φιλία, έτσι η απόφασή μας να βάλουμε τέλος στον γάμο μας είναι κοινή και φιλική. Ελπίζουμε ότι η ευπρέπεια θα κυριαρχήσει στην αναφορά του θέματος η οποία σύντομα θα είναι για εσάς χθεσινά νέα. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση