GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: Σκληρή μάχη με 268.252 αιτήσεις μονίμων (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Μάχη με το χρόνο για να περιορίσει το... βουνό των αιτήσεων δίνει το ΑΣΕΠ. Αυτή την ώρα, στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκονται υπό...

Μάχη με το χρόνο για να περιορίσει το... βουνό των αιτήσεων δίνει το ΑΣΕΠ.
Αυτή την ώρα, στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκονται υπό επεξεργασία 268.252 αιτήσεις υποψηφίων για μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο.
Στον αριθμό των αιτήσεων δεν περιλαμβάνονται οι αιτήσεις για προκηρύξεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και οι χιλιάδες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που το ΑΣΕΠ εμπλέκεται όσον αφορά στην εκδίκαση των ενστάσεων.
Ο πίνακας που βρίσκεται στα γραφεία της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής -και αποκαλύπτει σήμερα το workenter- δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το χρόνο ολοκλήρωσης των προκηρύξεων, ιδιαίτερα της 3Κ/2018.
Είναι χαρακτηριστική η φράση κορυφαίου στελέχους του ΑΣΕΠ: "Πέντε λίτρα νερό, δεν χωράνε -αντικειμενικά- σε δοχείο δύο λίτρων".
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ανεξάρτητη Αρχή θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους, με πολύ ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, προσπαθώντας να τηρήσει τα dead line ορισμένων διαγωνισμών.
Η κατάσταση, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, αναμένεται να γίνει περισσότερο δραματική, με την έκδοση νέων προκηρύξεων νόνιμου προσωπικού που εκκρεμούν για το επόμενο διάστημα.
Δείτε τον πίνακα με την κατανομή των αιτήσεων και των θέσεων ανά προκήρυξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση