GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Σουφλί - Αυτοκτόνησε 33χρονος στρατιωτικός

Σοκαρισμένες είναι οι κοινωνίες του Σουφλίου και της Ορεστιάδας, από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 33χρονου στρατιωτικού. Ο 33χρονος απ...

Σοκαρισμένες είναι οι κοινωνίες του Σουφλίου και της Ορεστιάδας, από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 33χρονου στρατιωτικού. Ο 33χρονος απαγχονίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του στη Γιαννούλη Σουφλίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον εντόπισε η σύζυγός του.
Άμεσα στο σημείο της τραγωδίας έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή τον 33χρονο. Προσπάθειες για επαναφορά έκαναν και οι γιατροί του κέντρου υγείας Σουφλίου, όμως ήταν αργά.
Ο 33χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και υπηρετούσε στο στρατόπεδο της Πλάτης Τριγώνου. Η είδηση του θανάτου του, έχει προκαλέσει βαθύτατη θλίψη στους συναδέλφους του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Κ.Φ., της δύναμης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ), 33 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, ευρισκόμενος σε οικία συγγενικών του προσώπων τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.
Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση