GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Λαμία - 33χρονη μητέρα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λαμία. Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τη 1:...

Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λαμία.

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τη 1:00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Μακροπούλου. Περίοικοι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Δεν μπορούσαν όμως ποτέ να φανταστούν ότι αυτό που άκουσαν ήταν το σώμα της νεαρής γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο πάνω στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατέληξε στο δρόμο.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την 33χρονη στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό πριν από το αυτοκίνητο, η νεαρή γυναίκα πέφτοντας να χτύπησε σε κάποια τέντα της πολυκατοικίας και αυτό να της έσωσε τη ζωή.

Η 33χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση