ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Γερμανική απαίτηση για τις επανενώσεις των οικογενειών: «Πληρώστε για να πάρουμε τους 3.500 πρόσφυγες»

Share it:
Την απαίτηση να καλύψει η Ελλάδα το κόστος μετακίνησης περίπου 3.500 προσφύγων στη Γερμανία εξέφρασε το Βερολίνο στους εκπροσώπους της ελληνικής Υπηρεσίας Ασύλου.
Το αίτημα χρηματοδότησης της ήδη συμφωνημένης μεταφοράς αυτών των προσφύγων διατυπώθηκε από τεχνικό κλιμάκιο Γερμανών, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα.
Σκοπός της επίσκεψης των Γερμανών στην ελληνική πρωτεύουσα ήταν να βρεθεί η φόρμουλα υλοποίησης της συμφωνίας που είχε συνάψει στις 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα Kαγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.
Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση