GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήστεψε βιβλιοπωλείο για... 40 ευρώ

Μπορεί η λεία του από την ληστεία σε βιβλιοπωλείο στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη να ήταν ...πενιχρή, ωστόσο το παρελθόν του δράστη ε...

Μπορεί η λεία του από την ληστεία σε βιβλιοπωλείο στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη να ήταν ...πενιχρή, ωστόσο το παρελθόν του δράστη είναι αρκετά "πλούσιο".

Πρόκειται για έναν 30χρονο από την Αθήνα, που διαμένει προσωρινά στην περιοχή των Μοιρών, και συνελήφθη από τους αστυνομικούς ως ο δράστης της ένοπλης ληστείας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 30χρονος έδειξε στους αστυνομικούς πλαστή ταυτότητα, ωστόσο η έρευνα που ακολούθησε "αποκάλυψε" τα στοιχεία του αλλά και το γεγονός ότι έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις διωκτικές αρχές.

Όταν αποκαλύφθηκε, ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε χωράφι όπου είχε κρύψει την κουκούλα, την περούκα αλλά και την ...απομίμηση όπλου με την οποία είχε ληστέψει το βιβλιοπωλείο, αποσπώντας 40 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση