GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν βάζουμε μυαλό - 5.898 παραβάσεις βεβαίωσε η τροχαία μόνο μέσα σε μία εβδομάδα

Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των ''επικίνδυνων'' παραβάσ...

Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των ''επικίνδυνων'' παραβάσεων που σημειώνονται στους δρόμους, με προτεραιότητα στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, πραγματοποιήθηκαν 17.454 έλεγχοι σε οχήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, οι έλεγχοι που σημειώθηκαν την εβδομάδα 2/7- 8/7 σε όλη την Ελλάδα, βεβαιώθηκαν συνολικά 5.898 παραβάσεις.

Οι περισσότερες παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας έγιναν στο οδικό δίκτυο της Αττικής καθώς σημειώθηκαν 702 αθετήσεις του ΚΟΚ, των Σερρών με 438, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης καθώς έχουν βεβαιωθεί 420 παραβάσεις, στο οδικό δίκτυο της Πιερίας με 280. Στο Κιλκίς σημειώθηκαν 262 και στη Θεσσαλονίκης 259.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση