GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη η κηδεία του 6 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Μάτι - Τι επιθυμεί η οικογένειά του

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί το πρωί της Τετάρτης για το 6 μηνών βρέφος που ''χάθηκε'' στη φωτιά καθώ...

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί το πρωί της Τετάρτης για το 6 μηνών βρέφος που ''χάθηκε'' στη φωτιά καθώς η οικογένεια του θα πει το τελευταίο αντίο .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Κώστα Κουτσουλέλου, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια Ανδρέα και Μαργαρίτας Δημητρίου, επιθυμία των γονέων είναι να αποχαιρετήσουν το παιδί τους σε μία τελετή χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Σας ανακοινώνω την αμέσως κατωτέρω βούληση της οικογένειας του αποθανόντος αβάπτιστου τέκνου της οικογένειας Ανδρέα και Μαργαρίτας Δημητρίου, που έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 11:00 θα αποχαιρετίσουμε το παιδί και εγγόνι μας που ήταν και αυτό ένα από τα τραγικά θύματα στο Μάτι.

Η επιθυμία μας είναι να γίνει η τελετή χωρίς την, με οποιονδήποτε τρόπο, παρουσία εκπροσώπων οιουδήποτε ΜΜΕ και για όσο αυτή διαρκέσει.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα να γίνει απολύτως σεβαστή η επιθυμία μας αυτή, διαφορετικά θα προβούμε στα νόμιμα.

Ενόψει των ανωτέρω παρακαλώ πολύ να προβείτε στις περαιτέρω ενέργειες, ιδίως δε με την γνωστοποίηση-περαιτέρω ανακοίνωση ως άνω επιθυμίας της οικογένειας σε όλα τα γραφεία ρεπορτάζ όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση