GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονική έκρηξη στο Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 7 νεκροί

Έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον επτά άνθρωπο...

Έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον επτά άνθρωποι.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του προέδρου Ασχράφ Γάνι στην πόλη και προκάλεσε καταστροφές σε καταστήματα και κτίρια γύρω από την πλατεία Μουχαμπεράτ της πόλης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Αταουλάχ Κογιάνι.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο απολογισμός των θυμάτων πιθανόν να αυξηθεί καθώς το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης ήταν αποκλεισμένο λόγω της επίσκεψης του προέδρου, ο οποίος τη στιγμή της έκρηξης δεν βρισκόταν στην περιοχή.

Καμία οργάνωση δεν ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την έκρηξη, η οποία είναι η τελευταία σε μια σειρά επιθέσεων στην Τζαλαλαμπάντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Νανγκαχάρ, όπου μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν ισχυρή παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση