GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος στο BBC: Οι νεκροί ίσως ξεπεράσουν τους 100 - ΒΙΝΤΕΟ

«Ίσως οι νεκροί ξεπεράσουν τους 100», δήλωσε σε συνέντευξή του στον απεσταλμένο του BBC από τον τόπο της τραγωδίας ο υπουργός Άμυνας,Πάνο...

«Ίσως οι νεκροί ξεπεράσουν τους 100», δήλωσε σε συνέντευξή του στον απεσταλμένο του BBC από τον τόπο της τραγωδίας ο υπουργός Άμυνας,Πάνος Καμμένος, όταν δέχθηκε ερώτηση για τα όσα υποστήριξε λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος Ραφήνας για τον αριθμό των θυμάτων.
Ο κ. Καμμένος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για το το αν έπρεπε να υπάρχει καλύτερο σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης. «Όχι. Οι ένοπλες δυνάμεις, η αστυνομία και οι υπηρεσίες έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή», τόνισε ο υπουργός Άμυνας και συμπλήρωσε:«Στις 23 Ιουλίου η φωτιά ξεκίνησε από τα δυτικά της Αθήνας και όλες οι δυνάμεις ήταν εκεί. Στις 24 Ιουλίου, γύρω στις 4 το απόγευμα μας ενημέρωσαν σχετικά με την πυρκαγιά στην Πεντέλη. Μετακινήσαμε το 50% της πυροσβεστικής δύναμης εκεί».
Ερωτηθείς δε, για τις υπόνοιες περί καθυστέρησης στην ανταπόκριση του μηχανισμού στις πυρκαγιές ο κ. Καμμένος απάντησε ότι δεν πρόκειται για τη δική του αρμοδιότητα και πως «η Πυροσβεστική υπηρεσία είναι υπό την ευθύνη άλλου υπουργείου».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «οι ένοπλες δυνάμεις ήταν σε ετοιμότητα από την πρώτη μέρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το σχέδιο του ΝΑΤΟ. Δεν λειτουργούμε ανεξάρτητα από τις δυνάμεις πολιτικής προστασίας».
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του BBC σημείωσε ότι υπήρχαν άνθρωποι στους λόφους στο Μάτι, πολλοί από τους οποίους πέθαναν και μάλιστα 26 έχασαν τη ζωή τους μαζί. «Ο κόσμος ρωτά γιατί δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής και μια συντονισμένη επιχείρηση που να τους επιτρέψει να φύγουν», υποστήριξε με τον κ. Καμμένο να απαντά:«Αυτό είναι έγκλημα. Αυτό είναι ένα έγκλημα του παρελθόντος, γιατί στο Μάτι και σε αυτήν την ακτογραμμή της Αττικής, όλες αυτές οι κατοικίες, η πλειοψηφία έχουν οικοδομηθεί χωρίς άδεια. Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μια τέτοια τραγωδία ήρθε η στιγμή να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες».
Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια

  1. Δηλαδή;;; ΘΑ βάζουμε Στοιχήματα πόσοι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ;;;;

    Εεεεεεε! ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ... 123 ΝΕΚΡΟΙ!!!


    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ: ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" .... "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"!


    ΘΕΜΑ:"ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ-ΜΚΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!




    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική (Π.Ε.Ο.Σ.)!

    Διότι για να έχεις Π.Ε.Ο.Σ. πρέπει να έχεις Πολιτική/Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική Αντίληψη!

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΑΙ: ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΧΑΛΑ ΝΑ ΈΧΕΙ Π.Ε.Ο.Σ.;;;

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΈΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!


    ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΝΤΙΛΗΨΗΕΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ (ΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ "ΚΛΕΒΑΝ" ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ... ΤΣΑΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΌΤΙ... ΗΘΕΛΑΝ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!) ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΈΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑ Universalis!!!



    Και ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΤΕΜΕΚ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝ (ΤΗ) ΑΛΛΟΔΑΠΗ:


    1ον. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΑΝ/ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΝ/ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!

    2ον. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΩΡΙΚΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ) ... Άλλοιώς ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ!!!

    3ον. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
    Και για να ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΡΕ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ... ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "Τροπή" ΤΟΥ ΝΟΥ και ΟΧΙ Ο "Τρόπος"!!! Άλλο "Τροπή" (Έννοια Φυσικής) και Αλλο "Τρόπος" (με τον "Τρόπο" που σκέφτονται οι Αρουραίοι Σκέφτεστε και Εσείς)!!!


    Για να Τελειώνουμε με Τας ΞΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑΣ Λακεδοραγιάδικας Πορδάς!







    ΖΉΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΦΩΤΙΕΣ-ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΝΑΣ-ΠΟΝΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΚΗ ΜΟΥ....



    ... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ....!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: "ΝΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ..."

    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!!

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΦΕΡΘΕΙΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΜΑ ΠΩΣ;;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ("ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ=ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)!!!

    ΊΣΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ - Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!!

    "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ"!!!

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΝΤ/ΕΕ/ΝΑΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΆΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ"!!! ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΌΣΟΙ "ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" ΚΑΙ ... ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΟΥΝ!!!

    ΑΧ "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ".....

    ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ "ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ/ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΣ"!!!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!




    ΕΜΕΙΣ:
    Τα Χρωματισμένα Παιδιά Ούτε Ξεχνούν Ούτε Λησμονούν-Ούτε Στον Άλλο Κόσμο!!!
    (ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΑΙ ή ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - έτσι απλά - !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση