GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Τζανακόπουλου στον πρόεδρο του ΣΕΒ: Έχει αποδείξει ότι λειτουργεί ως λαγός της ΝΔ- BINTEO

Επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα. Όπως εί...

Επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος "ο κ. Φέσσας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι λειτουργεί ως λαγός της ΝΔ. Όταν ο κ. Μητσοτάκης ανοίγει το ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ο κ. Φέσσας προστρέχει προς υποστήριξη του κ. Μητσοτάκη και κάνει ακόμη πιο ακραίες δηλώσεις από ό,τι και εκείνες των πιο ακραίων δανειστών. Το ίδιο έγινε και με τις συντάξεις".

Ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε ότι " ο πρόεδρος του ΣΕΒ λειτουργεί με αμιγώς πολιτικά κίνητρα και εκπροσωπεί τα στενά εργοδοτικά συμφέροντα ενός φορέα που ναι μεν η κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη, όμως, δουλειά μας είναι να σταθμίζουμε θέσεις, απαιτήσεις και ανταγωνισμούς και να παίρνουμε αποφάσεις υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση