GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά της πορνοστάρ που "καίει" τον Τραμπ -BINTEO

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για διάπραξη τριών πλημμελημάτων εις βάρος της Στόρμι Ντάνιελς, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη σε στριπτι...

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για διάπραξη τριών πλημμελημάτων εις βάρος της Στόρμι Ντάνιελς, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη σε στριπτιζάδικο του Οχάιο κατά τη διάρκεια του σόου της, από αστυνομικούς με πολιτικά.

Ο δικηγόρος της εξήγησε στα ΜΜΕ ότι η πορνοστάρ που το όνομά της εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με ανάρμοστο τρόπο.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, οι κατηγορίες για διάπραξη τριών πλημμελημάτων εναντίον της Ντάνιελς αποσύρθηκαν και ο δικηγόρος της ευχαρίστησε μέσω twitter τους εισαγγελείς για τον επαγγελματισμό τους. Ο ίδιος είχε μιλήσει προηγουμένως για μια «στημένη» υπόθεση με «πολιτικό κίνητρο». Υπενθυμίζεται ότι η Στέφανι Κλίφορντ, γνωστή πορνοστάρ με το όνομα Στόρμι Ντάνιελς, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006 ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση