GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Πούτιν - Αμπάς στο Κρεμλίνο

Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο είχε ο πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς. Υποδεχόμενος τον Αμπάς...

Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο είχε ο πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς.

Υποδεχόμενος τον Αμπάς ο Πούτιν ανέφερε: "Ξέω ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη αλλά σας ευχαριστώ που επωφεληθήκατε από την ευκαιρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να έρθετε στη Μόσχα".

Ο πρόεδρος της Παλαιστίνης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα σχέδια του Ισραήλ για την κατασκευή νέων εβραϊκών οικισμών, σημειώνοντας ότι είναι "το μεγαλύτερο πρόβλημα" που αντιμετωπίζουν οι παλαιστινιακές Αρχές.

Επίσης, κατήγγειλε για άλλη μία φορά, τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Αντιστεκόμαστε στις προσπάθειες των Αμερικανών να επιβάλουν τις δικές τους λύσεις στα πιο ευαίσθητα προβλήματα".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες στη Μόσχα για συνομιλίες είχε βρεθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση