GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μαύρα περιβραχιόνια ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στη Χιμπέρνιαν

Με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στην εκτός ...

Με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Χιμπέρνιαν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Αρκαδίας:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με γραπτό αίτημα που κατέθεσε στην UEFA ζήτησε στον αγώνα με την Hibernian οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ. Αυτή η κίνηση αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε σε τούτες τις πολύ δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση