GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλασμός στα Τρίκαλα από το καταστροφικό μπουρίνι με ισχυρή χαλαζόπτωση - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαρδιωτικές οι πρώτες εικόνες από το μπουρίνι που έπληξε κυρίως τις περιοχές του δήμου Πύλης, Ελευθεροχώρι και προς Πιαλεία, Φή...

Αποκαρδιωτικές οι πρώτες εικόνες από το μπουρίνι που έπληξε κυρίως τις περιοχές του δήμου Πύλης, Ελευθεροχώρι και προς Πιαλεία, Φήκη, Λυγαριά κλπ. αλλά και μέσα στα Τρίκαλα.

Εκατοντάδες στρέμματα με σπαρτά, κυρίως καλαμπόκι, τα σάρωσε ο δυνατός αέρας και το χαλάζι, ενώ ξερίζωσε ακόμη και δέντρα, όπως αναφέρουν αναγνώστες.

Διακοπές ρεύματος είχαμε σε όλη την περιοχή που έπληξε και συνεργεία της ΔΕΗ έχουν αποκαταστήσει στο μεγαλύτερο μέρος τις βλάβες.

Το trikalaola.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο Πύλης κ. Σωτήρη Αγγέλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, οι οποίοι ενημερώθηκαν άμεσα και αυτοί για τις καταστροφές. Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε πως αύριο το πρωί θα καταγράψει τις ζημιές κλιμάκιο της Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και θα ειδοποιηθεί και ο ΕΛΓΑ, ώστε να υπάρχει άμεση αποκατάσταση των πληγέντων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση