GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Συνεχίζονται οι έρευνες για εγκλωβισμένους και αγνοούμενους- ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι ημέρα θλίψης μετά από αυτήν την καταστροφή», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Τόσκας, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη κατάσταση για ...

«Είναι ημέρα θλίψης μετά από αυτήν την καταστροφή», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Τόσκας, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη κατάσταση για τους πολίτες και τις Αρχές.

«Οι έρευνες γίνονταν όλο το βράδυ από την Πυροσβεστική και συνεχίζονται για την αναζήτηση εγκλωβισμένων ή αγνοούμενων και ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια», είπε ο Αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη.

Συμπλήρωσε ότι «ο κρατικός μηχανισμός έχει εστιάσει τις προσπάθειες του στις δύο περιοχές της Αττικής, στην ανατολική Αττική και στα Γεράνεια Όρη, όπου ακόμη υπάρχουν εστίες φωτιάς, αλλά όχι μέτωπο».

Αναφερόμενος σε ανθρώπους που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, είπε ότι ακολουθείται η διαδικασία της δήλωσης από οικεία πρόσωπα στις αρμόδιες Αρχές και η διασταύρωση των στοιχείων, ώστε να κινηθεί μια συγκεκριμένη έρευνα, ενώ σημείωσε ότι συνεργεία έρευνας και διάσωσης «χτενίζουν» τις περιοχές που έχουν καεί, αναζητώντας ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση