GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!» ΤΕΛΟΣ και ο Ραγκούσης για το Κίνημα Αλλαγής...

Αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης δηλώνοντας ως αφορμή τα όσα είπε η επικεφαλή...

Αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης δηλώνοντας ως αφορμή τα όσα είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Παύλου Χρηστίδη στην αποχώρηση Ραγκούση. «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ραγκούσης σε πρόσφατη συνέντευξη χαρακτήρισε «αντιδημοκρατικά σοκαριστική απόφαση» της κ. Γεννηματά αναφορικά με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.
Giannis Ragkousis
Μόλις τώρα ·
Αγαπητή Φώφη,
απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ -στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.3 Ιουλ 2018, 9:17:00 μ.μ.

    Τί να σας πει κανείς κ. Ραγκούση!
    Ποιόν νομίζετε ότι ενδιαφέρει η εσωκομματική φαγωμάρα σας;
    Άλλος θα έπρεπε να είναι ο στόχος σας: Πώς θα φύγει, το ταχύτερο δυνατόν, η Κυβέρνηση των ψευτών, των αναξιόπιστων και των ανυπόληπτων.
    Γιατί, κάθε άνθρωπος που ψεύδεται και μάλιστα συστηματικά και ασύστολα, δεν διαθέτει το απαιτούμενο κύρος, για να είναι φορέας του ύψιστου πολιτικού αξιώματος του πρωθυπουργού.
    Με άλλα λόγια δεν έχει το ανάλογο κύρος να εκπροσωπεί τη χώρα και μάλιστα στο εξωτερικό.
    Εσείς, πριν γίνετε υπουργός, στην επιτυχημένη επιχείρησή σας στην Πάρο, θα διατηρούσατε και θα συνεργαζόσαστε με ένα εργαζόμενο που θα σας έλεγε ψέματα ή θα σας συμπεριφερόταν απαξιωτικά;
    Προφανώς όχι!
    Και όμως εσείς, με τις απαξιωτικές δηλώσεις σας, «αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη», αν μη τι άλλο, δυναμιτίζετε την απαιτούμενη συνεργασία στο ΚΙΝΑΛ στο οποίο διατείνεστε ότι παραμένετε!
    Κρίμα, γιατί ως υπουργός, δεν είχατε δώσει ανάλογα δείγματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση