GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών Ρώσων τουριστών

Οι ελληνορωσικές σχέσεις βρίσκονται στο "κόκκινο" μετά τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, αλλά οι Ρώσοι τουρίστες έχουν υψη...

Οι ελληνορωσικές σχέσεις βρίσκονται στο "κόκκινο" μετά τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, αλλά οι Ρώσοι τουρίστες έχουν υψηλά την Ελλάδα στις προτιμήσεις για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με έρευνα του ρωσικού πρακτορείου Ria Novosti, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί των Ρώσων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η ίδια η Ρωσία, η Τουρκία και η Ελλάδα, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Κύπρος, η οποία αναβαθμίσθηκε σημαντικά καθώς πέρυσι βρίσκονταν στην έκτη θέση των προτιμήσεών τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν πιο συχνά χώρες, όπως η Τουρκία ( οι αγορές ταξιδίων εφέτος αυξήθηκαν κατά 42%), η Κύπρος, η Αμπχαζία και η Κίνα. Γενικά αυξήθηκε η ζήτηση για χώρες, στις οποίες δεν χρειάζεται να πάρει κανείς βίζα.

Η έρευνα διαπίστωσε μεταξύ των άλλων ότι σε όλους τους προορισμούς οι τιμές αυξήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Για παράδειγμα οι τιμές για την Αρμενία αυξήθηκαν κατά 62%. Κατά 53% αυξήθηκαν οι τιμές των ταξιδιών στα ΗΑΕ και κατά 46% στην Τσεχία. Οι τιμές των ταξιδιών εντός της Ρωσίας αυξήθηκαν κατά 19%.

Εξαίρεση αποτελούν η Κύπρος, όπου οι τιμές μειώθηκαν (-1%), η Τουρκία (-2%), η Ελλάδα(-4%), η Βουλγαρία(-8%) και η Κίνα (-25%).

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, το 30% των τουριστών επιλέγουν πακέτα all inclusive. Τα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία που επιλέγουν οι Ρώσοι τουρίστες είναι τα ξενοδοχεία τριών αστέρων (τα επιλέγουν το 39% των τουριστών).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση