GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Παρασκευή η ενημέρωση Τσίπρα σε Αναστασιάδη για τη συνάντηση με τον Ερντογάν

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε ένα πάρα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα», δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και πρόσθ...

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε ένα πάρα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα», δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και πρόσθεσε ότι αναμένει να ενημερωθεί την Παρασκευή για τη συνάντηση του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι δια του κ. Τσίπρα, έστειλε στον Τούρκο Πρόεδρο το μήνυμα ότι «για να μπορέσει να εξευρεθεί λύση του Κυπριακού θα πρέπει να εναρμονιστούμε απόλυτα με όσα και ο ΓΓ του ΟΗΕ διαπιστώνει και αυτό είναι πως δεν μπορεί να συνεχίσει η ύπαρξη αναχρονιστικών συνθηκών εγγύησης ιδιαίτερα σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ».

Για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι εξέφρασε τις ευχαριστίες, γιατί στο κοινό ανακοινωθέν ΕΕ- ΝΑΤΟ, αλλά και στις δηλώσεις, που προέβη ο κ. Τουσκ μετά, ξεκαθαρίζει ότι η συνεργασία και με τα μη μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι αγαστή και χωρίς εξαιρέσεις.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση