GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Σουμάχερ έκανε την αγορά της χρονιάς - ΦΩΤΟ

Μπορεί να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του απασχολημένος με τις μεταγραφικές υποθέσεις της Ρεάλ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ιδ...

Μπορεί να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του απασχολημένος με τις μεταγραφικές υποθέσεις της Ρεάλ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ιδιαίτερα δραστήριος και σε ο,τι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία του.
Ο πρόεδρος των "μερένγκες" πούλησε τη βίλα του στη Μαγιόρκα αντί 30.000.000 ευρώ. Νέα ιδιοκτήτρια είναι η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα. Η βίλα έχει έκταση 15.000 τετραγωνικά μέτρα, με θέα στη θάλασσα, περιβάλλεται από πράσινο κι έχει πισίνες. Ο Πέρεθ την αγόρασε το 2005, αλλά μετά το θάνατο της συζύγου του, Μαρία, το 2012 σταμάτησε να την επισκέπτεται συχνά.

Η 49χρονη Κορίνα λατρεύει τη φύση κι εκδήλωσε άμεσο ενδιαφέρον, μόλις ενημερώθηκε ότι η πολυτελή κατοικία τίθεται προς πώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση