GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Κοντονή: Ζητά να ερευνηθεί αν είχε τηρηθεί ο νόμος για την πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες

Της Άννας Κανδύλη Παραγγελία να ερευνηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, εά...

Της Άννας Κανδύλη

Παραγγελία να ερευνηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, εάν είχαν τηρηθεί τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου για την πρόσβαση πολιτών στις παραλίες, έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Η εισαγγελέας Β. Γνεσούλη που διενεργεί την έρευνα αναμένεται να καλέσει όχι μόνο ιδιοκτήτες προκειμένου να ελέγξει αν είχαν τις σχετικές άδειες αλλά και αρμόδιους από την πολεοδομία που θα κληθούν να απαντήσουν αν είχαν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Μέχρι στιγμής στην εισαγγελική λειτουργό έχουν καταθέσει οι δήμαρχοι Ωρωπού, Ραφήνας και Μαραθώνα, ο ΓΓ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και αρμόδια στελέχη της Πυροσβεστικής.

Τις επόμενες ήμερες έχουν κληθεί ο δήμαρχος Πεντέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Δημ. Κατσιγιάννηςε, ενώ αναμένεται να λάβει κλήση και ο Δημήτρης Μπαλτάκος επικεφαλής της ομάδας Ο.Υ.Κ του Λιμενικού Σώματος.

Για αύριο κλήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Ιωάννα Τσούπρα που αναπλήρωνε τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικης Πέτρο Φιλίππου. Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των υπηρεσιακών στελεχών η Εισαγγελία θα ζητήσει από τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα να λάβουν καταθέσεις συγγενών θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση