GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα στήριξης από την πρόεδρο της ευρωομάδας της Αριστεράς στον Πρωθυπουργό

Την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό εξέφρασε η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), Γκάμπι Τσίμερ, με επιστολή της προς τον ...

Την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό εξέφρασε η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), Γκάμπι Τσίμερ, με επιστολή της προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τις φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας.
Στην επιστολή της η κυρία Τσίμερ επισημαίνει πως «έχουμε καλέσει για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ενεργοποίηση μηχανισμών υποστήριξης για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι καταστροφές».
Αναλυτικά η επιστολή της Γκάμπι Τσίμερ προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό:
«Αγαπητέ Αλέξη,
Μαθαίνουμε συγκλονισμένοι τα νέα για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Εκ μέρους της ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας και την αλληλεγγύη μας στον ελληνικό λαό.
Με μεγάλη λύπη μάθαμε για τους πολλούς θανάτους και τον τραυματισμό εκατοντάδων. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους.
Έχουμε καλέσει για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ενεργοποίηση μηχανισμών υποστήριξης για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι καταστροφές.
Είμαστε μαζί σας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.
Με αλληλεγγύη,
Γκάμπι Ζίμερ»
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση