GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζουράρις κατά Κοτζιά: Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε - ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς οι Μακεδόνες έχουμε με τη συμφωνία αυτή πάθει σμίκρυνση κεφαλής, γι' αυτό οι κάτω από την Λαμία πρέπει να καταλάβετε το...

«Εμείς οι Μακεδόνες έχουμε με τη συμφωνία αυτή πάθει σμίκρυνση κεφαλής, γι' αυτό οι κάτω από την Λαμία πρέπει να καταλάβετε το εξής, τη βαθιά λύπη που έχουμε εμείς οι Μακεδόνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις κατά τις εργασίες της επιστημονικής ημερίδας για τις νομικές πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Το είπε πολύ καλά ο κ. Χατζηβασιλείου, όχι να μας προστατέψετε, το ότι εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε. Είμαστε ακρωτηριασμένοι στο καθ’ ολοκληρίαν ονομά μας, που είναι τμήμα της ταυτότητάς μας. Το στραβό όνομα ουσιαστικά προσθέτει δυστυχίες».

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ήταν όρθιος κάτω από το πόντιουμ, καθώς ήταν έτοιμος να απευθύνει την ομιλία του για να κλείσει η συζήτηση.

Ο κ. Κοτζιάς αντέδρασε σχολιάζοντας ότι «δεν είναι Βουλή εδώ, ούτε πάνελ» και τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε.

«Είμαστε επιστήμονες εδώ και θα πούμε μια επιστημονική άποψη. Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά το τραπέζι θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω εγώ τώρα» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση στην αντιπαράθεση.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση