GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λόγια ευγνωμοσύνης των παιδιών που διασώθηκαν από τη σπηλιά στην Ταϊλάνδη- Τα νεότερα για την υγεία τους- ΦΩΤΟ

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, τα αγόρια, ηλικίας 11 έως 16 ετών, καθισμένα στα κρεβάτια τους, φαίνοντα...

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, τα αγόρια, ηλικίας 11 έως 16 ετών, καθισμένα στα κρεβάτια τους, φαίνονται καλά στην υγεία τους και ευχαριστούν τους διασώστες τους.

«Είμαι καλά τώρα», δήλωσε ένα από τα αγόρια, ο 14χρονος που τον αποκαλούν Note. «Ευχαριστώ που με σώσατε».

Ο υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η υγεία και των 13 βελτιώνεται. Κάποιοι είχαν πνευμονία όταν απεγκλωβίστηκαν αλλά τώρα αναρρώνουν, δήλωσε. Την Πέμπτη αναμένεται να βγουν όλοι από το νοσοκομείο της πόλης Τσιάνγκ Ράι, σύμφωνα με τον ίδιο.

Κάποια από την ομάδα έχασαν περίπου έως και 5 κιλά σωματικού βάρους, δήλωσε ο υπουργός, αλλά στο νοσοκομείο πήραν και πάλι βάρος ενώ επανέρχεται η όρεξή τους.

«Ευχαριστούμε για όλη την ηθική υποστήριξη», δήλωσε ο 13χρονος Ντουανγκπέτς Προμτέπ, με τον ίδιο και άλλα μέλη της ομάδας να ζητούν τα αγαπημένα τους φαγητά όπως τραγανό χοιρινό με ρύζι ή σούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση